Kurser

 

Tolkekurser

Burma Tolkecenter tilbyder jævnligt sine medarbejdere at deltage i kurser omkring etik, moral, lovgivning og faglighed, så de hele tiden er optimalt rustede til at kunne udføre opgaver professionelt. Medarbejderne skal have gode rammer for at kunne imødekomme jeres behov og forventninger.

Løbende efteruddannelse i form af kurser har været en af hovedårsagerne til, at Burma tolkecenter har kunnet fastholde sin berettigelse. Disse kompetencer kan med stort udbytte videreformidles til gavn for såvel det danske samfund som indvandrerne selv.

Til kursusforløb anvender Burma Tolkecenter en række kvalificerede eksterne undervisere, herunder socialrådgivere, læger, advokater, pædagoger og psykologer, der afdækker de respektive fags terminologier og faglige indsigt.

Vi spiller rollespil mellem mentor og mentee samt tolkebrugere, tolke og flygtninge/borgere. Tolkekurset omhandler de terminologier, der anvendes inden for politi og retsvæsen, herunder civilret og strafferet, det sociale område og sundheds- og sygehusvæsnet.

Næste kursussted for undervisningen oplyses ved kursustilmelding. Har du lyst til at deltage, så send os en mail og vi vil kontakte dig, når der er planlagt et nyt kursus på: info@burmatolkecenter.com.

Om tolkeuddannelsen

Læs om tolkeuddannelsen HER....