Coaching og pædagogisk


Professionel individuel- eller kollektiv coaching tilbydes med udgangspunkt i kognitive, anerkendende og ressourcefokuserede metoder og tænkning.

Har du en sag med en person, er en af dine ansatte eller er I alle i afdelinger, udsat for påvirkning over evne af arbejdsopgaver eller en klient, tilbydes guidning og coaching med en indgående forståelse for, hvad der kan handles på frem i tiden – både i morgen og om to år.

Fundamental interkulturel forståelse er vores mest betydningsfulde ressource. Forståelse for, hvad der er svært for den sent ankomne flygtning i Danmark og samarbejde med forældre til børn, der vokser op i et Danmark, der er meget anderledes end den kultur de selv voksede op i, er en af vores stærkeste forcer. Vi var selv igennem betydelige integrationsudfordringer, før vi kunne skrive dette. Vi arbejder altid anerkendende og lægger vægt på menneskets egen forståelse som alternativ til en kommanderende tilgang.

Vi mødes og finder ud af, at vi er mere ens i vores grundforståelse, end vi er forskellige – vi er mennesker, det er vi enige om og anerkender – det er vores udgangspunkt. Hvor vi bagefter skal hen, det handler om at samarbejde. Vi kan skabe en bæredygtig fremtid for dem vi arbejder med og med det vi tilbyder. Hvis vi ikke evner det, siger vi fra og guider gerne videre til psykologer, arbejdsmarkedsafdelinger, skoler osv.

 

Vi anviser ikke blot – vi tager borgeren i hånden og viser vejen. Vi tager med de første dage, når en skal i skole, til psykolog, på arbejdet og indføres i et nyt liv i Danmark – det gør vores indsats til et anderledes tilbud.

Forskellighederne – dem tager vi med tiden. Hvor vi mødes, der mødes vi ligeværdigt – både med direktøren og skolebarnet. Vi arbejder ikke kun med udvikling, vi arbejder også for forandringer – og vi følger op og holder ved de hænder mennesker rækker os.

Bestil en coach og pædagogisk konsulent HER…